FAVORITE CHICKEN & RIBS ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3 sterren uit 32 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Favorite Chicken & Ribs Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

20 jan 2024 om 8:46 Ik zei zonder mayo voor de kinderen en toch met mayo gestuurd en na dat ik had besteld had ik ze gebeld dat ze naar die opmerking moesten krijgen maar kreeg ze niet te pakken !!
5 jul 2023 om 15:52 i asked for banana milkshake, they gave me maaza tropical drink instead
19 mrt 2023 om 19:46 De patatjes waren heel slap en de burgers waren niet crunchy
15 jan 2023 om 16:00 Via thuisbezorgd besteld staat aanbieding: extra burger gratis bij halen van maaltijd. Dit maakte het aantrekelijk. Eindstand grote bestelling gedaan, maar nooit die extra beloofde burger gezien .. Over algemeen vutloos eten, slappe hap!
17 sep 2022 om 17:12 Messed up my order.
18 aug 2022 om 19:07 Bestelling kopte voor geen meter. De bezorger moest nog een keer komen met het vergeten deel . Restaurant heel onbeleefd aan de telefoon. Ik bestel niet meer
9 aug 2022 om 2:12 90 minuten gewacht voor bezorging en ze vonden het ook slim om koude drinken en warme eten in een tasje naast elkaar te gooien
27 jun 2022 om 11:22 I enjoyed my food but i just found the rice too dry